BG EN

Biologique Recherche

Козметични продукти и апаратура

Biologique Recherche е френска, биологична козметична линия с над 35 годишен опит в създаването на най-мощните и ефективни козметични продукти за лице и тяло, и разпространение в над 48 държави. Преведено на български, наименованието на марката означава „Биологически проучвания”.


Основателите на Biologique Recherche написват нова, уникална и изпреварваща времето си глава в историята на козметичните процедури. Те създават компания, работеща като научно - изследователска лаборатория, която изобретява и създава наистина революционни козметични средства.


Методът Biologique Recherche има безупречна репутация.


Основан на клиничен подход и използващ чисти, високо концентрирани съставки в комбинация с оригинални процедурни методологии, този метод позволява да се постигнат невероятно ефективни резултати.


Автентичност и хармония – това са душата и сърцето на всички продукти Biologique Recherche.


Всички продукти отговарят на следните критерии:

  • Висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход (в болшинството продукти – повече от 20%, а в някои – до 80%).
  • Отсъствие на изкуствени добавки, с цел да се съхрани целостта и ефективността на формулите в продуктите, както и да се избегнат алергични реакции.
  • Максимално запазване на оригиналната структура на активните елементи и използване на студени производствени технологии при повечето формули.
  • Избор на чисти и качествени съставки, отговарящи на високите търсения на марката.
  • Съчетание на продуктите с уникални масажни техники, а също и с действие на апарата Remodeling Face®, за постигане на мигновени, потресаващи резултати.

Представата за кожата на Доктор Филип Аллуш – основател на марката:


Нашата кожа е отражение на самите нас. Нейното състояние може да се променя в течение на един ден, така както и в течение на целия живот. Няма двама души с еднаква кожа. Всеки човек има свое Състояние на кожата® през деня. Изкуственото разделяне на кожата на суха, нормална и мазна е неточно от физиологична гледна точка и дава опростена оценка на епидермалния дисбаланс. Върху един и същ епидермис могат да се наблюдават едновременно както балансирани участъци от кожата, така и обезводнени или такива със засилено производство на себум. Една некоректна козметична процедура може да провокира ново нарушение на баланса на кожата и да събуди стари проблеми. Методът Biologique Recherche отчита степента на въздействие на всички фактори върху епидермиса. Именно заради това се говори за Състояние на кожата®. Точно тези фактори определят избора на продукти по време на процедура. Специалистите на Biologique Recherche притежават висока квалификация, за да могат да анализират всички тези фактори и да подберат персонализирана процедура, отчитайки особеното Състояние на кожата® на клиента.


Повече от 150 продукти, с клиничен подход в грижата за кожата, с помощта на чисти, концентрирани, клетъчни, сурови и над 20% активни съставки. Всички продукти са разработени заедно с уникална методология и начин на нанасяне.


Информация АПАРАТУРА

Aпарат Remodeling Face®
Aпарат Remodeling Face®
Апарат Skin Instant® Lab
Апарат Skin Instant® Lab