BG EN

Солариуми

Високо качество, уникален дизайн и икономичност, съчетание на изкуство, функционалност и грижа за здравето.

Предлаганите модели са хоризонтални и вертикални, с различна мощност на лампите. Основни характеристики на солариумите "ULTRA TAN", които ги правят уникални , са:
  • системата за компютърен температурен контрол /CTC/, която поддържа температурата на лампите постоянна през цялата сесия, което гарантира максимална мощ на солариума във всеки един момент.
  • вграден централен филтър, който запазва стените на камерата чисти, което засилва ефекта от ползването на солариума.
  • уникални държачи за лампите, които ги придържат в позиция, която увеличава максимално интерференцията.
  • вграден вентилатор, чиято мощност и посока се регулират от клиента.
  • системата "Quick-lock" позволява на потребителя моментален достъп до лампите и тяхната бърза смяна с нови.
E-Class
e class солариум Най-малките по размери и мощност солариуми на "ULTRA TAN", но предлагащи същите удобства и възможности както повечето от големите солариуми. Мощността им е от 3800 W до 4000 W, оборудвани са със 100 W лампи за тялото и 25 W лампи за лицето.
M-Class
M Class солариум Това е средният клас солариуми "ULTRA TAN", в който са включени няколко модела, които се различават по броя на лампите и тяхната мощност. Допълнителните лампи тип "Спагети" ускоряват почерняването на лицето, ръцете и раменете. При модела М63/800 този ефект се комбинира с НР лампи, които спомагат за още по-бърз ефект от соларната сесия. Всички модели се предлагат със 100 W или 160 W лампи, а мощността им е от 5500 W до 8400 W.
Plantium
plantium солариум "Platinum" е солариум от най-високо качество. Снабден е с 38 нагревателни лампи в цял ръст и 25 нагревателни лампи тип "Спагети", които ускоряват почерняването на лицето, ръцете и раменете. Интензитетът на вентилация на тялото, захранен от шест вентилатора работещи на пълна мощност, може да се контролира ръчно, което прави сеанса изключително приятен и наистина освежаващ и разхладителен. Клиентите определено ще оценят изключително лесния начин за опериране със солариума благодарение на функционалните бутони, намиращи се върху контролния панел.
Silver edition
Silver edition солариум "SILVER EDITION" - солариум от нова генерация и нова епоха. Функционалност и изкуство в едно - това е резултатът от 20-годишния опит на "Ultra Tan" в сферата на производството и усъвършенстването на солариумите. Солариумът се контролира лесно и Ви предоставя възможност да се насладите на момента - в тиха и спокойна релакс обстановка, в компанията на любимата Ви музика. Възможност за избор на различни по мощност лампи - 100 W, 160 W и HP лампи за лицето.
Tower of power
Tower of power солариум Ако търсите най-доброто и очаквате видим резултат още след първите сесии - решението е вертикалният солариум "Tower of Power". Изискан и ефективен солариум, снабден с 52 UV лампи, всяка от които с мощност 200 W и височина 2 м, което гарантира на всеки бързо добиване на равномерен и дълготраен тен. Овалната форма на солариума е специално разработена, за да следва извивките на човешкото тяло на точното разстояние от UV лампите. Само това е достатъчно да направи "Tower of Power" близо два пъти по-ефективен от другите солариуми. Възможността да се сложи допълнително атрактивен изглед на вратата е още едно предимство и гаранция, че този солариум ще бъде забелязан. Съблекалнята, която може да се поръча допълнително, лесно се монтира и следва формата на солариума. Тя създава комфорт и е изключително удобство за клиента.