BG EN

Фитнес оборудване - кардио

каталог - фитнес оборудване кардио

Динамика, фитнес, сигурност и ергономичност - това са характерните черти на кардио уредите създадени от "Panatta Sport".
Серия X-Act
фитнес кардио x act "X-act" е качеството, което може да гарантира само една фирма, която е натрупала опит в областта на фитнеса в рамките на цели 20 години.
За първи път в историята, кардио уредите изглеждат по този наистина уникално нов начин - технология и опит, капсулирани във фини, но солидни форми, които позволяват на потребителите да си поемат дъх и да дишат свободно. Уредите са малки и компактни, но изключително функционални.
Серия Аdvance
фитнес кардио advance Новата кардио серия "ADVANCE" представя красотата и великолепието на цялостната серия от продукти на "PANATTA SPORT".
Функционалността на уредите е подобрена и обогатена с нови детайли. Благодарение на уникалните възможности на софтуеъра, създаден от компанията, те се адаптират лесно към индивидуалните изисквания на всеки отделен човек.
Серия Strobobike
фитнес кардио strobobike "STROBOBIKE" е кардио-велоергометър с перфектно качество. Той обърна света на фитнеса с главата надолу, защото представлява перфектна комбинация от упражнения за сърдечносъдовата система и такива, които са подходящи за изпълнение върху стационарно колело.
Основните характеристики на "STROBOBIKE" са цветовете, музиката и грандиозните ефекти. Уредът е снабден със специално устройство, което проектира изображения на стената и превръща карането на велосипед на закрито в магия от кардио фитнес и забавление.