BG EN

Фитнес оборудване - машини

каталог - фитнес оборудване машини

Очевиден е стремежът на ПАНАТА СПОРТ към непрекъснато обновяване и усъвършенстване на производсвото на фитнес машини. През няколко години специалистите на ПАНАТА предлагат на пазара съвършено нови серии уреди, които са израз на натрупания опит и изискванията на клиентите.
Серия FIT EVO
фитнес машини fit evo Проектирани да осигурят високо професионално ниво на тренировката, уредите от серията FIT Evo напълно посрещат изискванията на фитнес центрове от висок ранг. Отличават се с изключителна здравина и невероятен комфорт по време на употреба
Серия X-PRESSION
фитнес машини x pression Серията е разработена от Центъра за проучвания и изследвания на "Panatta Sport" . Проектът за новата серия изотонични уреди "X-pression" се базира на трите фундаментални принципа на компанията: функционалност, дизайн и максимално удобство.
"X-Pression" e създадена от екип експерти, способни да реализират всяко желание на потенциалните потребители и реалните купувачи. Уредите пасват идеално към интериора на всяка фитнес зала от естетична гледна точка и гарантират перфектен коефицент на полезно действие за спортуващите и то без абсолютно никакъв риск.
Целта е постигната: клиентите са окуражени и мотивирани да използват новата серия, защото тя е с по-олекотени, хармонични и компактни форми.
Модерен дизайн, вдъхновен от природата.
Серия ОАЗИС
фитнес машини оазис През 2003 г. серията "ОАЗИС" спечели най - престижната Европейска награда за фирми, опериращи в този сектор. Тя се отличава с уникален външен вид, дизайн, цветове и форми вдъхновени от природата. Стилът е изключително елегантен и изчистен. Серията "Оазис" е подходяща за фитнес зали и хотели. Оборудването може да се аранжира по различни начини и по желание на клиента, като по този начин се формира един своеобразен "оазис".