BG EN

Вани

Хидратиращи, разкрасяващи, оздравителни и релаксиращи.

Вана Клеопатра
Удобството на водолечебните манипулации и басейните за потапяне, които са доказали ефективността си е препоръчително да бъдат позиционирани близо до сауната. Вана Клеопатра е ритуал на къпане, в който се прилага обработка на тялото с масла от жожоба, бадем и кайсия с нежен масаж в топла бълбукаща вода. Ергономичната форма на ваната позволява изключително отпускане

Хидромасажни вани
Необичайни форми, атрактивни цветове и високотехнологични характеристики са отличителни за нашите водни пейзажи, където гостите могат да се насладят на плуване, водна гимнастика или обикновено отпускане.

Хидротерапевтична пътека
Хидротерапевтичната водна пътека е функционална, здравословна и привликателна. Посетителите в банята преминават по хидротерапевтична пътека през декоративен фонтан, разположен в центъра. Поради факта, че пътеката е със студена вода, дезинфекциращите единици трябва да се съгласуват със съответните разпоредби.

Хидро-басейн (Арома-басейн)
Хидро-басейнът може да се използва както за подготвителни, така и за заключителни процедури (баня с розови цветчета, римска баня с мляко и др.) Wellness баните по принцип имат хидратиращ, разкрасяващ, оздравителен и релаксиращ ефект. Обогатяват се със специални ароматни съставки, цветчета, билки, билкови екстракти, течни хидратиращи продукти като мляко, масла, мед и неутрален сапун. Температурата във ваната или басейна трябва да е 38 - 40 °С. През различните сезони трябва да се предлагат различни процедури. (Баните включват също и бани за краката, които се извършват преди педикюр). Процедурите в хидро-басейна се комбинират особено добре с банята Planet Earth. Това помещение обаче може да се използва и само за разкрасяваща и хидратираща баня като стартова процедура преди масаж или друго козметично третиране.